Google Mijn Bedrijf

Vindbaar in jouw regio

De Google Mijn Bedrijf (GMB)-vermelding kan indien correct geoptimaliseerd, een krachtige marketingstool zijn voor jouw bedrijf. Wanneer klanten lokale zoekopdrachten uitvoeren, zijn de lokale kaartvermeldingen het eerste dat in de zoekresultaten te zien is. Dit is een plek waar je jouw bedrijf wil laten zien wanneer klanten op zoek zijn naar jouw producten of diensten!

Onze Google Mijn Bedrijf-services bieden volledige optimalisatie van jouw Google Mijn bedrijf-vermelding van A tot Z. Dit omvat beeldoptimalisatie en keywords-onderzoek voor geselecteerde zoekwoorden. Wanneer je jouw Google Mijn Bedrijf-pagina laat optimaliseren, kun je er zeker van zijn dat deze correct is ingesteld, geverifieerd en geoptimaliseerd. Zo ben je goed op weg om meer leads en verkopen via internet te genereren!

 

google mijn bedrijf marketing op google maps

Onze Features

Lokale zoekopdrachten

Actief zijn op alle online platformen is erg belangrijk. Met Google Mijn Bedrijf is dat nog belangrijker, omdat Google voor het ranken ook naar de activiteit kijkt. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf actief te vinden is op Google. Dit doen we door dagelijks te posten op dit platform, interactief te zijn met reviews en de juiste informatie te plaatsen.

 

Reviews (feedback)

Een van de aspecten waar Google ook naar kijkt bij het ranken van bedrijven in Google Maps, zijn de reviews. Door een mail te sturen naar jouw klanten en ze te vragen om een review, kan jouw bedrijf meer reviews krijgen op Google Mijn Bedrijf. Hierdoor beïnvloeden wij de vindbaarheid van jouw bedrijf!

Wij hebben een unieke en persoonlijke methode ontwikkeld die bedrijven helpt bij het ontvangen van reviews.

review ontvangen voor marketing op google mijn bedrijf
locatie marketing google mijn bedrijf

Locaties & vermeldingen

Door middel van GEO (locatie) tags die wij toevoegen aan jouw foto’s en video’s, zal Google een beter beeld krijgen van de content die je plaatst en zien dat het bij jouw bedrijf hoort.

Om sneller gevonden te worden op Google Maps zijn vermeldingen van jouw bedrijf belangrijk. Doordat jouw naam, adres en telefoonnummer (NAP) op andere plekken te vinden zijn, ziet Google dat jouw bedrijf steeds meer naar voren komt op andere plekken. Hierdoor vertrouwt Google dat jouw bedrijf echt is, waardoor je sneller in zoekresultaten zult verschijnen.

Voordelen van Google Mijn Bedrijf

Lokaal sneller gevonden worden

Met een Google Mijn Bedrijf-pagina word je sneller gevonden in lokale zoekopdrachten. Als bijvoorbeeld iemand in Rotterdam zoekt naar SMI, komen wij hoger in de zoekresultaten van Google Maps te staan.

Meer leads

Door jouw bedrijf aan te melden op dit platform, kun je meer mensen bereiken. Door de informatie die beschikbaar is in het profiel, genereren we meer clicks naar bijvoorbeeld jouw website.

Sneller contact met jouw klanten

De berichtenfunctie van Google maakt het mogelijk om snel te reageren op berichten en vragen van klanten. Hierdoor creëer je een plek waar klanten makkelijk en snel hun vragen en meningen kwijt kunnen.

Online verbinden / samen groeien

Neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden

logo smi social media influencer wit

Social Media Influencer

Internetmarketing

smi-marketing.nl

06 40053317

 Westblaak 7G, 3012 KC Rotterdam

Openingstijden

maandag         09:00 – 17:00

dinsdag           09:00 – 17:00

woensdag       09:00 – 17:00

donderdag     09:00 – 17:00

 

 

vrijdag        09:00 – 17:00

zaterdag    Gesloten

zondag       Gesloten