Social Media Management

Online groei

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de naamsbekendheid, de relaties en het websiteverkeer van jouw bedrijf te laten groeien? Dan moet je op social media zijn! Maak gebruik van onze social media management-dienst en bouw aan naamsbekendheid op social media.

 

Is social media belangrijk voor jouw bedrijf?

 

Als je als bedrijf gebruik maakt van social media, let je waarschijnlijk op de prestaties van jouw online content. Particulieren doen hetzelfde en zijn daarom vaak op social media te vinden. Dit geeft jouw bedrijf de mogelijkheid om jouw doelgroep aan te spreken. Jij wil toch ook dat ze met jou communiceren?

 

groei door social media magagement en marketing

Onze Features

Brand Awareness (volgers)

 

Door jouw aantal volgers op de sociale media te laten groeien, kun je jouw naamsbekendheid vergroten. Onze social media marketing-dienst zal jou helpen jouw aantal volgers uit te breiden met relevante contacten. Wij zorgen ervoor dat jouw volgers overeenkomen met de demografie, de interesses en het gedrag van jouw doelgroep.

Bouwen van relaties (engagement)

Wanneer je een sterke band opbouwt door middel van engagement met jouw publiek, is de kans groter dat ze met jouw bedrijf in zee gaan. Wij helpen je om de betrokkenheid (likes, commentaren etc.) op je social media berichten te vergroten. Hoe meer engagement je hebt, hoe sterker de band met je publiek is.

online relaties opbouwen door marketing
seo marketing op sociale media

SEO voor sociale platformen

Om op sociale platformen sneller gevonden te worden, passen wij verschillende tactieken toe om te zorgen dat pagina’s en posts sneller worden gezien door niet-volgers. Dit zorgt ervoor dat jouw pagina sneller groeit en je bereik groter wordt.

Ons Social Media Marketing Proces

1. Social Media Manager Toewijzen

Je krijgt een toegewijde social media manager toegewezen om jouw strategie te ontwikkelen en uit te voeren. De manager zal jouw bedrijf leren kennen en jouw primaire contactpersoon zijn. Je kunt dagelijks met jouw social media manager communiceren via e-mail of een telefoontje inplannen op een tijdstip dat jullie beiden goed uitkomt.

2. Wij ontwikkelen een social media-strategie die specifiek is voor jouw bedrijf

De eerste stap die we met jouw online campagne zetten, is onderzoek doen en jouw strategie ontwikkelen. We zullen onderzoek doen naar de doelgroep en deze op de verschillende online kanalen definiëren. Als volgt zullen wij vaststellen welke tactiek het best past bij het aanspreken van jouw doelgroep.

3. Basis elementen aanpassen van sociale kanalen

Wanneer de strategie is bepaald en deze door jou is goedgekeurd, kunnen wij de basis van de sociale kanalen gaan optimaliseren. We zorgen ervoor dat elke pagina de juiste instellingen heeft en dat de informatie van jouw bedrijf goed wordt weergegeven op de verschillende pagina’s. Ook passen we de eerste vorm van SEO toe op de sociale kanalen.

4. Groeioptimalisatie en dagelijks onderhoud

Onze marketingdiensten voor sociale media omvatten dagelijks beheer en groeioptimalisatie. We volgen alle activiteiten op de sociale media (opmerkingen, berichten en recensies) en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Daarnaast gebruiken we verschillende strategieën (d.m.v. hashtags, volgers, locaties, enz.) om je kanalen te laten groeien.

5. Rapportage en communicatie

Jouw social media manager stelt maandelijkse rapporten op die je kunt beoordelen. Wat evaluaties betreft, kunnen we wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse afspraken inplannen om de voortgang te bespreken.

Online verbinden / samen groeien

Neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden

logo smi social media influencer wit

Social Media Influencer

Internetmarketing

smi-marketing.nl

06 40053317

 Westblaak 7G, 3012 KC Rotterdam

Openingstijden

maandag         09:00 – 17:00

dinsdag           09:00 – 17:00

woensdag       09:00 – 17:00

donderdag     09:00 – 17:00

 

 

vrijdag        09:00 – 17:00

zaterdag    Gesloten

zondag       Gesloten